Thursday, May 5, 2011

"fusion"

tapai ubi.

+

air

+

susu cair

+

gula

=


~~SUSU KOCAK TAPAI UBI~~

rasa macam yogurt tahu!

24 comments:

gedek! said...
[Reply to comment]

Tak mungkin!

bujal X said...
[Reply to comment]

@gedek!

cuba try buat.lepas tu bagitahu saya apa rasa~he~~

*serius pakcik~~saya buat pakai tapai ubi~

kucingorengemok said...
[Reply to comment]

merajuk no3

bujal X said...
[Reply to comment]

@kucingorengemok

next punya entri saya emel kamu dulu sebelum publish~haha~~

miloais said...
[Reply to comment]

tak meyong ke minum???? :O

bujal X said...
[Reply to comment]

@miloais

he~~tapi fresh la makcik~~belum jadi tuak lagi~~

Khairul Hakimin B. Muhammad said...
[Reply to comment]

warnanya seakan akan sepeti banyak lactobasilius.. huhu

Daddy Ziyyad said...
[Reply to comment]

mabuk peringkat berapa lepas minum ni?

boleh layan kemahsyukan hidu gam tak? ekekeke

tupaimerah said...
[Reply to comment]

huh?
sunggoh?

alien said...
[Reply to comment]

hurm
bapak saya suka minum kopi tambah tapai pulut

DeLancrettLurpak said...
[Reply to comment]

sedap ke?

Cik Ina minat Do do Cheng said...
[Reply to comment]

tak nakkkkk, makcik tak suka tapai ubi.

KHRLHSYM said...
[Reply to comment]

buleh minum ke? =.="

NM02 said...
[Reply to comment]

susu + tapai ubi? tak mabuk ker bujal?

bujal X said...
[Reply to comment]

@Khairul Hakimin B. Muhammad

bakteria minoru shirota lah~haha~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@Daddy Ziyyad

mabuk mende~~saya rilek je~haha~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@tupaimerah

sungguh betul tahu!

bujal X said...
[Reply to comment]

@alien

nanti aku try~~kalau sakit perut aku cari engkau~haha~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@DeLancrettLurpak

macam yogurt~

bujal X said...
[Reply to comment]

@Cik Ina minat Do do Cheng

tapai pulut?

bujal X said...
[Reply to comment]

@KHRLHSYM

boleh la~~gerenti tak mabuk~haha~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@NM02

tak~~sebab saya tak peram~~

Siti Mashitah Saidin said...
[Reply to comment]

sedap ka tak?

bujal X said...
[Reply to comment]

@Siti Mashitah Saidin

amat sedap~tapi jangan simpan lama la~he~~