Tuesday, May 10, 2011

kebuntuan di bilik kecil itu lantas mengilhamkan satu tampalan.



kadang-kadang,

fantasi membawa kamu jauh ke luar jangkauan.

jadi apakata malam nanti kita makan sotong sumbat?


*tampalan hari ini diilhamkan oleh blog pakcik gedek yang satu lagi.


26 comments:

kakcik said...
[Reply to comment]

Makcik kekeringan ilham sekarang. :(

bujal X said...
[Reply to comment]

saya faham~lebih2 lagi dalam keadaan makcik sekarang~~

Khairul Hakimin B. Muhammad said...
[Reply to comment]

huhu.. orang kaya je mampu makan sotong!

miloais said...
[Reply to comment]

sotong sumbat ngan apa?
iols suker sambal sotong pedas ngan sotong goreng tepung!

kucingorengemok said...
[Reply to comment]

sotong goreng tepung terbaik di senandung malam, bagan lalang

harap maklum

IdaShazana said...
[Reply to comment]

gini rupenye sotong...selalu nmpak melekat kat dinding opis

Cik Ina minat Do do Cheng said...
[Reply to comment]

makan sotong tak pe, jangan jadi sotong sudah.

Sab Buenoo said...
[Reply to comment]

raar! tak menahan. rasa macam sotong to eszol pulak. haha :D

nizamsani said...
[Reply to comment]

hai sotong.

Daddy Ziyyad said...
[Reply to comment]

sotong sumbat pun sodappp...

pakcik tahu, kamu sering berfikir secara kritis di dalam jamban~ hahaha

alien said...
[Reply to comment]

hahaha
dulu saya pun imajin camni
tapi sejak saya dah waras saya tidak pikir camtu lagi

NM02 said...
[Reply to comment]

amek gambar tu masa tgh u'uk ker??

bujal X said...
[Reply to comment]

@Khairul Hakimin B. Muhammad

betul~jom aku blanja~~nak sotong kering ke sotong belakang lorong??

bujal X said...
[Reply to comment]

@miloais

saya sumbat dengan scramble egg pastu buat masak lemak~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@kucingorengemok

cukup masa kita jumpa kat sana ok??

bujal X said...
[Reply to comment]

@IdaShazana

haha~~sotong buat sangkut barang~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@Cik Ina minat Do do Cheng

hoho~~mintak simpang~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@nizamsani

hai nizam sani~raaaar~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@Daddy Ziyyad

haha~~kekadang ilham datang tak kena tempat~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@alien

kamon alien~~kembali lah gila~haha~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@NM02

lepas setel~haha~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@Sab Buenoo

memang pun~~eszol sotong~haha~~

MiSs DeBaB said...
[Reply to comment]

ni bukan ke tempat gantung beg or seluar dalam public toilet??heheheh...well,tak pernah terfikir bleh jd bentuk sotong..heheheh

gedek! said...
[Reply to comment]

Ada tak gambar ni yang versi lebih sharp?

Pakcik ndak...?

bujal X said...
[Reply to comment]

@MiSs DeBaB

kena ada imajinasi!haha~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@gedek!

takde pakcik~~sebab amik masa malam~~he~