Monday, February 28, 2011

cinta alam.


cikgu halim ada cakap :

"kalau ada sampah jangan buang merata-rata.simpan dulu sampai jumpa tong sampah."

saya pegang nasihat beliau.

kemudian mamaainul jegil mata.

"ye..nanti abah buang la.."

18 comments:

gedek! said...
[Reply to comment]

Selama ini mamaainul bersila...?

Semoga beliau mendapat pahala diatas kesabaran yang tinggi...

Kaseh said...
[Reply to comment]

sokong gedek..hehe mama ainul mmg penyabar orgnnya...

bujal X said...
[Reply to comment]

@gedek!

haha~~mamaainul sabar tinggi~

bujal X said...
[Reply to comment]

@Kaseh

ye~nanti saya buang~~haha~

kakcik said...
[Reply to comment]

Makcik cuma nampak x warna merah! :(

bujal X said...
[Reply to comment]

@kakcik

ni yang saya sedih ni makcik~~

kucingorengemok said...
[Reply to comment]

kereta kami penuh macam ni la... dan sekarang penuh lipas juga :) good luck, mamaainul!

Daddy Ziyyad said...
[Reply to comment]

Bagus, sambil jem, kamu boleh baca Yassin dalam kereta.

Kamu memang penggemar tegar air oren ya?

miloais said...
[Reply to comment]

kenapa lah tak isikan dalam plastik bag????
ke... uols makan sekali beg plastik barangan???
hahahahah

kepantangan iols barangan or sampah bersepahan camni
mau dgn alas kaki tu kena buang keluar tingkap!
keh keh keh

bujal X said...
[Reply to comment]

@kucingorengemok

ada lipas baru best!haha~

bujal X said...
[Reply to comment]

@Daddy Ziyyad

takde oren hidup rasa tak indah~faham??

bujal X said...
[Reply to comment]

@miloais

saya malas ok?

haha~

DeLancrettLurpak said...
[Reply to comment]

mesti pastikan dalam kereta ada plastic banyak2..
saya bersyukur, husband saya kaki kemas rumah dan kereta.. hikhikhik

DrSinga said...
[Reply to comment]

'abang nak hantar ke tong recycle tu.. '

BonekadalamChermin said...
[Reply to comment]

berbaloi rm8 hanta carwash.





huhuhu

Puan Capa said...
[Reply to comment]

penternak ulat!

azieazah said...
[Reply to comment]

Tak sedar semut merayap masuk dalam kain... hehehehe

Semarak Api said...
[Reply to comment]

hahaha..taruk tong smph la dlm kete..kn ade tuk kete punye..