Thursday, February 24, 2011

peng.har.ga.an.


terima kasih kakcik.

~ainul athirah.7 bulan 7 hari~

19 comments:

Kaseh said...
[Reply to comment]

alalalalalalala comelnyaaa dierrrrrr

Kaseh said...
[Reply to comment]

bagus bujal...anak tido tiarap kepala lawoo..

Kaseh said...
[Reply to comment]

ainul athirah : dah besar nati orgnya pendiam, dgr kata jgk tapi kdg2 degil.. kalau boleh nak jgk org dgr kata dia tapi bila dilarang insyaALLAH akan ikut kata.. suka pendam rasa ni nati.. kalau merajuk dgn abah dia..dia akan pendam je nati.. so abahnya kena pandai2 amek hati...dah besar sok akan jadi peramah.. tapi kalau org tak kenal maybe akan kata dia sombong..sbb dia pemalu.. hehe cukupla takat ni... dah besar sok ko tanya den lagi eh bujal.. :)

Puan Capa said...
[Reply to comment]

muka comel mcm mama dia!

miloais said...
[Reply to comment]

alahai.... comelnya dia!

bujal X said...
[Reply to comment]

@Kaseh

mintak dia comel sampai besar~wee~~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@Kaseh

dia suka tidur ngiring~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@Kaseh

eh macamana tilik ni?he~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@Puan Capa

eleh~~yang sebenarnya yu nak cakap abah dia yang comel~~kamon lah~~haha~

DeLancrettLurpak said...
[Reply to comment]

Ainul mcm mintak something je?

hah, ape? Aunty tak dengor?
Oh mintak handbag..


dgr tu bujal...

Daddy Ziyyad said...
[Reply to comment]

jogging satu round Tasik Shah Alam sambil dukung Ainul.

buat hari hari selama sebulan.

Ini penyelesaian utk soalan maut uncle tu

Kaseh said...
[Reply to comment]

bujal : anugerah ALLAH bg kat den..bolehla baca sikit2...ada masa2 je bleh baca..hahaha.. :P

Kaseh said...
[Reply to comment]

boleh tak nak LIKE komen DaddyZiyyad..hahah konpim kamu turun berat bujal kalau buat macam Daddyz suwuh tuh...

bujal X said...
[Reply to comment]

@DeLancrettLurpak

ha~~ajar ainul yang bukan2~haha~

bujal X said...
[Reply to comment]

@Daddy Ziyyad

ah~~malas~hahaha~

bujal X said...
[Reply to comment]

@Kaseh

wah~~dahsyatlah kamu~haha~

bujal X said...
[Reply to comment]

@Kaseh

nanti saya modified letak like~haha~

bujal X said...
[Reply to comment]

@miloais

abah dia tak comel??

azieazah said...
[Reply to comment]

Abah Ainul kudukut. Nak pinjam Ainul setahun dua, pun tak kasi...