Wednesday, April 6, 2011

kerana diriku begitu berharga.


pagi ini Y.B Dr. Halimah Ali  datang ke pejabat saya.

dia baik.

dia bagi saya diari 2011.

pagi ini saya rasa dihargai.

15 comments:

Daddy Ziyyad said...
[Reply to comment]

kalau pakcik jadi YB, pakcik bagi kamu Inspira sebijik. Baik tak pakcik?

Sab Buenoo said...
[Reply to comment]

sab dulu pun layan diari. wuuu... :">

tapi skang layan blog. booo. :P

NM02 said...
[Reply to comment]

nanti lukis muka kat kulit diary tu ye.. hikhikhik

kakcik said...
[Reply to comment]

looo... dah 1/3 tahun kamu baru ada diari? Kalau makcik tahu, hujung tahun lepas lagi makcik bagi kamu satu.. hehehe... (makcik tak pernah guna diari kerana makcik bukan orang penting!) :)

gadisBunga said...
[Reply to comment]

kamu nak stat conteng dari bulan 1 atau terus mula dari bulan 4?

bujal X said...
[Reply to comment]

@Daddy Ziyyad

rasuah~~harrromm~~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@Sab Buenoo

saya takde masa nak blues2 layan diari~haha~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@NM02

nak letak gambar doremon~haha~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@kakcik

he~~diari ni buat tulis nota masa meeting je makcik~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@gadisBunga

eh tak rock la lelaki ada diari2 nih~~haha~~

Puan Capa said...
[Reply to comment]

diari?ah!bosan!

miloais said...
[Reply to comment]

setiap tahun dapat diari
tapi kosong tak berisi...

semua appointment / notes key-in dlm pc @ outlook...

gedek! said...
[Reply to comment]

Diari pakcik tempat yang terisi ialah bahagian personal information, je...

Tang blood type mesti tulis darah diraja...

Yang lain semua conteng kartun lidi....

DeLancrettLurpak said...
[Reply to comment]

kalau dia bagi saya, dia adalah baik gile!!!

azieazah said...
[Reply to comment]

Asyik kumpul diari, tulis nya ntah-ntah cuma sebaris.

Itu pun time meradang. hehehehe