Friday, April 29, 2011

melawan arus.II


kajian menyebut tiap kali berada di stesen minyak perasaan ingin makan akan meningkat secara drastik.

maka kamu jangan mempersoalkan kaedah promosi ekstrem yang dilakukan oleh Kak Mah itu.

~hihi~

24 comments:

miloais said...
[Reply to comment]

ganas kak mah!

hahahahah

bujal X said...
[Reply to comment]

@miloais

saya rasa kakmah tu tokey stesen minyak tu kot~~haha~~

PUTUBAMBU said...
[Reply to comment]

fuiyoo..dahsyatnya..!
sampai ke stesen minyak tu.. ekekke

Fyqa said...
[Reply to comment]

haha mnarik kot

bujal X said...
[Reply to comment]

@PUTUBAMBU

ikan goreng dia pakai minyak petrol tahu!haha~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@Fyqa

try la order kat kakmah~~free petrol tahu!haha~~

gedek! said...
[Reply to comment]

bila kamu pergi ke gerai Mak Mah pulak, sure ada mini poster bertulis "Ron 97 & 95 ada jual di sini"

Daddy Ziyyad said...
[Reply to comment]

kamu snap gambar ni dalam keadaan tergesa gesa kah Bujal?ekekeke..

takut petrol pump tu meletop!!!

alien said...
[Reply to comment]

kak mah dan pihak ExxonMobile dah sign MOU lah
nnti xlama lagi keluarlah official poster n iklan perniagaan kak Mah ni

bujal X said...
[Reply to comment]

@gedek!

lol~hahahahahaha~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@Daddy Ziyyad

tak la~~edit tambah effect sikit~~he~~

*padahal takut meletup sebab guna henpon~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@alien

mesti kuar iklan kat tv~haha~~

Cik Ina minat Do do Cheng said...
[Reply to comment]

kenapa plak kat station minyak? kalau kat station makcik suka beli cokelat je. tak sokong cara kak mah.tempat tak sesuai..

Sab Buenoo said...
[Reply to comment]

pergh. hahah. betul2 berjaya lah!

en_me said...
[Reply to comment]

ganass kanns.. ehehe

NM02 said...
[Reply to comment]

kak mah ooo kak mah.. begitu sekali kamu yee... hehehe

Khairul Hakimin B. Muhammad said...
[Reply to comment]

kak mah sangat berani mengikut firasat saya.

bujal X said...
[Reply to comment]

@Cik Ina minat Do do Cheng

stail pemasaran baru kot~~haha~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@Sab Buenoo

stailo kan?haha~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@en_me

jap lagi kakmah letak iklan kat kedai basikal plak~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@NM02

tu namanya busines mided~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@Khairul Hakimin B. Muhammad

he~~saya kagum sebenarnya~~

Siti Mashitah Saidin said...
[Reply to comment]

hahaha...iklan berbayar tuh...

bujal X said...
[Reply to comment]

@Siti Mashitah Saidin

ekstrim kan? kan? he~~