Wednesday, April 27, 2011

ubat kuat.


kopikopikopikopikopikopikopikopikopikopi
kopikopikopikopikopikopikopikopi
kopikopikopikopikopikopi
kopikopikopikopi
kopikopi
.
.
.
KAFEIN!!!

~bbrrrrrrrrr~

(@ . @)



pagi ini terlebih dos kopi.

20 comments:

kucingorengemok said...
[Reply to comment]

makannya apa...?

bujal X said...
[Reply to comment]

@kucingorengemok

sosek mekmafin wif egg~~~~weee~~~

tupaimerah said...
[Reply to comment]

saya suka kopiko :)

bujal X said...
[Reply to comment]

@tupaimerah

saya suka kopi kapal api~~~

*eh rindu kat kamu tahu!

Khairul Hakimin B. Muhammad said...
[Reply to comment]

saya suke kopi kat hailam kopitiam, hihi menusuk kalbu sungguh

bujal X said...
[Reply to comment]

@Khairul Hakimin B. Muhammad

pekat melekat punya~~kalau da kena kopi kat situ lepas minum harus kumur2 dengan air kosong~kalau tak melekat je rasa kopi tu~haha~~

Daddy Ziyyad said...
[Reply to comment]

everi moning, pakcik musti mau minum neskepe...

bujal X said...
[Reply to comment]

@Daddy Ziyyad

eh sekarang ada jual lagi ke neskape yang decaff?

kucingorengemok said...
[Reply to comment]

dude, 8 kali no1, takkan takde cenderamata kooottt? haha :) [penat ngira okeh]

bujal X said...
[Reply to comment]

@kucingorengemok

tunggu 7 mei~blog matcham2 cukup setahun~~ada present spesel untuk kamu dan 9 orang yang lain~~

*kira kompom ah~~haha~~

alien said...
[Reply to comment]

biase layan kopi petang2 lepas office hour..
baru feeel~

bujal X said...
[Reply to comment]

@alien

mamak ke starbucks?he~~

gedek! said...
[Reply to comment]

kopi janda tak nak?

miloais said...
[Reply to comment]

sarapan orang kaya ni
kat mekdi.. :D

bujal X said...
[Reply to comment]

@gedek!

kopi duda ada?haha~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@miloais

he~~sarapan pagi saya ditaja oleh haji jaafar sdn bhd makcik~~

PUTUBAMBU said...
[Reply to comment]

wah..layout baru bulat-bulat.. polka dot..
kita suke..!!

bujal X said...
[Reply to comment]

@PUTUBAMBU

he~~sementara je~~ni tengah tunggu header baru dari mommyfara~~

DrSinga said...
[Reply to comment]

boleh topap kopi free tak kat sini?

bujal X said...
[Reply to comment]

@DrSinga

he~~saya bagi dengan teko terus~~