Monday, April 4, 2011

sekarang baru tahu.


fakta menyatakan sehingga sekarang pejabat daerah klang sudah ada 78 orang pegawai daerah.

dan sejarah itu bermula dari tahun 1890 dimana pegawai daerah klang yang pertama adalah C.H.A Turney

~hoih~

16 comments:

kakcik said...
[Reply to comment]

Lepas baca ni mesti makcik lupa semula! :)

(makcik baru balik dari pejabat pos tau..)

kucingorengemok said...
[Reply to comment]

tahun 70-an dan 80-an D.O dan A.D.O adalah orang² 'paling besar' di atas muka bumi ini... sekarang tak pasti

kakcik- bujal dapat apa? kita jeles ;)

NM02 said...
[Reply to comment]

tunggu no 79, ada nama ai tak... hahahaha

Puan Capa said...
[Reply to comment]

yang no 80. aku tunggu jugak ada tak nama firdaus muncul situ

Daddy Ziyyad said...
[Reply to comment]

selalu tak kamu minum teh dgn D.O?

Sab Buenoo said...
[Reply to comment]

ooo....baru tau..

gadisBunga said...
[Reply to comment]

sorang pun saya tak kenal~

azieazah said...
[Reply to comment]

Salah sorang saudara sebelah ipar duai Makcik, pun keja macam kat dinding tu gak ler.

Kayoooo!

Tahu jer ada tanah nak naik/develop, dia dulu beli awai-awai.. boh ler nama anak cucu sedara mana yang ada.

Bila jadi milik, time nak develop, depa yg dapat hasil lumayan bila tanah tu dibeli utk pembangunan.

Lojik tak?

Tapi betulllllll.....

bujal X said...
[Reply to comment]

@kakcik

yay~~tq makcik~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@kucingorengemok

kakcik belikan lobster dari sarawak.sila jeles!

bujal X said...
[Reply to comment]

@NM02

haha~~DO kena lelaki lah~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@Puan Capa

jap lagi ai tulis!

bujal X said...
[Reply to comment]

@Daddy Ziyyad

do saya pendiam~haih~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@Sab Buenoo

bagus~~haha~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@gadisBunga

saya kenal yang no last tu je~haha~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@azieazah

haha~~tu perkara biasa makcik~~