Wednesday, March 23, 2011

dibelah tepi sampai bila-bila.



lagi-lagi saya punya muka.

masih lagi belah tepi.

cuma gaya ada ubah sedikit.

(jangan tanya berapa kilo gel rambut saya letak)

30 comments:

kucingorengemok said...
[Reply to comment]

bro, shiny² tuuu!

kalau stereotaip cite melayu, budak rambut kilat belah tepi awalnya jadi mangsa buli, tapi hujung² dia adalah hero :)

Daddy Ziyyad said...
[Reply to comment]

kamu guna gel apa?
pakcik hari-hari tepek gel jugak, demi memacak kan rambut pakcik.

miloais said...
[Reply to comment]

kikikikii

iols tersengih2 depan pc cap ayam iols
meilhatkan wajah kawan blogger yg sorang nehhh!~

your style rambut - cam putu piring lah beb!

hahahahah
[now gelak besar tak hengat]

Puan Capa said...
[Reply to comment]

aku rasa ada perubahan la...

nape aku nampak lubang hidung ko sebelah besar.sebelah kecik? *sambil gosok2 mata*

bujal X said...
[Reply to comment]

@kucingorengemok

saya hari2 hero dan hari2 buli orang~yay~

bujal X said...
[Reply to comment]

@Daddy Ziyyad

brylcream!

oi rambut pacak untuk remaja2 je~~pakcik sila muhasabah diri~haha~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@miloais

ah~~janji stylo~hahaha~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@Puan Capa

sedang menahan bersin~hoih!! apasal tenung lubang hidung orang??

Cik Ina minat Do do Cheng said...
[Reply to comment]

betul wa respek, matcho habis.scary pun ada.terkurang kunyit, nanti kuning sangat, dorang tak makan.

bujal X said...
[Reply to comment]

@Cik Ina minat Do do Cheng

haha~~asal matcho ok~~oh makcik petang ni saya shopping kat giant puaka~jom makan cendol~~haha~~

Kaseh said...
[Reply to comment]

bujal..kamu edit ya gamba ni..naper nampak lonjong je muka tak comel bulats dah..muehehe

bujal X said...
[Reply to comment]

@Kaseh

bila serius muka saya lonjong~haha~~

kakcik said...
[Reply to comment]

Kalau dah tiada rambut, kamu nak belah kat mana? :)

bujal X said...
[Reply to comment]

@kakcik

saya lukis guna marker pen~haha~~

alien said...
[Reply to comment]

bila nak buat gaya rambut S depan tu ala2 supemen
keh3

Puan Capa said...
[Reply to comment]

eh!ada taik hidung!eiiiiiiiii!

Sab Buenoo said...
[Reply to comment]

rambut saya juga pernah belah tepi masa kecil2 dulu. tapi dek kerana iklan syampu yang modelnya berambut belah tengah nampak cantik, saya sikat hari2 rambut ikut belah tengah. dan sekarang, saya tak pasti saya ada lagi ke tidak pusaran rambut di bahagian tepi. sebab kalau dah tak di sikat pun automatik rambut akan berbelah tengah. :))

bujal X said...
[Reply to comment]

@alien

haha~~tak mahu saya~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@Puan Capa

mata helang ke hapa??

bujal X said...
[Reply to comment]

@Sab Buenoo

sama macam saya punya rambut~~buat macamana pun jadu belah tepi~haha~~

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...
[Reply to comment]

hehe..x tau nape..sy rs nak gelak..bukan ketawakan kamu..sbb baca komen² di atas..

tupaimerah said...
[Reply to comment]

rambut nampak macam makin nipis.
ke muka yang makin besar?
hehehe

Zullism said...
[Reply to comment]

haha...lol ada rambut ok blh bt syle cmni

gedek! said...
[Reply to comment]

ini belog begins at berapa...?

bujal X said...
[Reply to comment]

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

komen kawan2 memang kadang2 buat saya gelak sendiri~haha~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@tupaimerah

dua2~hu~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@Zullism

takde rambut pun tetap stylo~haha~

bujal X said...
[Reply to comment]

@gedek!

sweet 27~haha~~

gadisBunga said...
[Reply to comment]

ai tak payah taruk gel rambut....lalala~

bujal X said...
[Reply to comment]

@gadisBunga

pompuan ada pakai gel rambut kah? he~~