Monday, March 28, 2011

entahlah.



botol BPA diharamkan.

dan botol bebas BPA amat mahal.

saya mampu maka tidak mengapa.

tapi mereka yang berpendapatan rendah bagaimana?

19 comments:

kakcik said...
[Reply to comment]

Makcik tidak memerlukannya! ;-)

kucingorengemok said...
[Reply to comment]

susu cap gantung

Sab Buenoo said...
[Reply to comment]

harap2 6tahun depan saye mampu. ;)

Cik Ina minat Do do Cheng said...
[Reply to comment]

Bujal, kalau diharamkan makcik tetap pakai. Tak mati pun sapa yang pakai dulu. ha ha , tapi makcik dah tak de baby.

tupaimerah said...
[Reply to comment]

kesian kan?

miloais said...
[Reply to comment]

sib baik iols dah tak perlu beli botol susu.. hiks

tapi memang betul lah...
botol susu tanpa BPA ni mahal bebeno...!

arwah my mak penah cerita
kisah orang dedulu
botol susu mahal - dan jarang kedapatan kat kampung
so nak bagi baby minum susu - pakai botol kicap or botol air soda bodoh - then taruk puting yg warna cokelat tu!

idup pun bebudak zaman dulu tu kan????

Daddy Ziyyad said...
[Reply to comment]

Setuju dgn pendapat KOG--susu cap gantung. Terbaik, dan FOC.

Saya menyampah kalau bagi alasan miskin tak boleh beli botol susu BPA (alah, tak sampai 30 ringgit pun sebotol), tapi hari-hari hisap rokok macam naga.

bujal X said...
[Reply to comment]

@kakcik

he..cucu makcik nanti kot..

bujal X said...
[Reply to comment]

@kucingorengemok

bukan smua yg trgantung tu ada susu.he..

bujal X said...
[Reply to comment]

@Sab Buenoo

wah..da target kah?
he..

gadisBunga said...
[Reply to comment]

saya belum ada anak. phewww`

NM02 said...
[Reply to comment]

masih belum memerlukannya lagik... hehehe

bujal X said...
[Reply to comment]

@Cik Ina minat Do do Cheng

he~~tu la pasal~~saya da suku abad ok je~~haha~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@tupaimerah

sikit la~he~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@miloais

saya pakai botol ubat~haha~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@Daddy Ziyyad

tapi betul kah BPA tu bahaya sanagt pakcik? apsal baru sekarang nak haramkan??

bujal X said...
[Reply to comment]

@gadisBunga

akan datang insyaallah~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@NM02

haha~~takde cita2 nak tambah kah?

Puan Capa said...
[Reply to comment]

byk dah botol2 murah yang BPA free