Monday, March 21, 2011

kemaruk.


belum cukup setahun.

baru 8 bulan.

sibuk mahu kek coklat.
.
.
.
padahal mamaainul yang berkehendakan.

~haha~

ainul athirah.8 bulan 4 hari

20 comments:

Kaseh said...
[Reply to comment]

ololololo tomeynya dia gelak...

Kaseh said...
[Reply to comment]

eh lupa nak tanya..jadik ke kamu masak tomyam utk mamaainul?

bujal X said...
[Reply to comment]

@Kaseh

macam abah dia~haha~

bujal X said...
[Reply to comment]

@Kaseh

macam tak jadi je~~mamaainul tak suka saya sepah dapur dia~haih~~

Puan Capa said...
[Reply to comment]

mamaainul berkehendakan ke papaainul yang nak???pandai cover!

Puan Capa said...
[Reply to comment]

apa?tak jadi tomyam??hua hua hua!

bujal X said...
[Reply to comment]

@Puan Capa

sebagai seorang lelaki sejati,saya cuma suka vanilla dan strawberi ok?

bujal X said...
[Reply to comment]

@Puan Capa

diam ah~~tengah pujuk mamaainul la nih~~

Kaseh said...
[Reply to comment]

haha betul gak eik..nati yg kena kemas mamaainul gaks...

Puan Capa said...
[Reply to comment]

hahahaha!nak gelak kejap..hahahahhaa!

Sab Buenoo said...
[Reply to comment]

wah...:D kek coklat.

Daddy Ziyyad said...
[Reply to comment]

botol susu itu BPA free kah?

bujal X said...
[Reply to comment]

@Kaseh

haih~~lelaki memang penyepah~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@Puan Capa

banyak gelak hati gelap.hihi~

*gelak comel~

bujal X said...
[Reply to comment]

@Sab Buenoo

rm10 je~~beli kat giant~he~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@Daddy Ziyyad

kami orang susah~~btol bpa free mahal~haha~~tu botol air kosong~~ainul punya botol susu bpa free~~mahal hoih~~rm 35 sebotol~~

NM02 said...
[Reply to comment]

hi bujal, jom tukar link

bujal X said...
[Reply to comment]

@NM02

macamana tu?

kira letak link kat blog ke?

kalau nak macamtu buat kat blog saya yang satu lagi.

http://matcham-matcham.blogspot.com/

Puan Capa said...
[Reply to comment]

gelak comel???comel ke?yucks!hahaha

bujal X said...
[Reply to comment]

@Puan Capa

saya hari2 gelak comel.hik hik~