Thursday, March 10, 2011

pilihan.


dilema.

keliru.

salah tuju.

mahu pilih mana satu?

20 comments:

Kaseh said...
[Reply to comment]

reverse je suda... eh bujal..kamu siyes mahu itu bekas gula2 silver ke kamu gurau je?

bujal X said...
[Reply to comment]

@Kaseh

bukan semua hal ble reverse~~eh kalau kamu taknak bekas tu bagi la saya~saya nak tengah kumpul bekas gula2 sekarang ni~nak buat hobi baru~

miloais said...
[Reply to comment]

jalan tengah???

bujal X said...
[Reply to comment]

@miloais
hoih~~kiri dan kanan sahaja~

Puan Capa said...
[Reply to comment]

kalo aku.masuk kanan dulu. kalo kanan tak okeh.u turn balik pilih kiri. hahaha

bujal X said...
[Reply to comment]

@Puan Capa

ahh~~~takde uturn2~~haha~

Daddy Ziyyad said...
[Reply to comment]

baling dadu.

tahulah jawapannya.

:)

bujal X said...
[Reply to comment]

@Daddy Ziyyad

hoih~~cuba buat macamtu time tengah operate orang~~

*dulu periksa pakai dadu tapi tetap gagal~haha~

kakcik said...
[Reply to comment]

Jangan akhirnya kamu hanya kaku di persimpangan itu. :)

bujal X said...
[Reply to comment]

@kakcik

kadang-kadang kaku jugak makcik~tapi sekejap je la~

Sab Buenoo said...
[Reply to comment]

tengok bekas tayar. ade bekas seret kuat tu, jangan masuk.

:: depa salah masuk la maknanya tu. nak patah balik. :D

bujal X said...
[Reply to comment]

@Sab Buenoo

haha~~pandai kamu~

oh hai sab buenoo~

Sab Buenoo said...
[Reply to comment]

hai juga papaainul :)

*tak habis lagi godek2 post lama di blog sebelah.
seronok baca. XD

bujal X said...
[Reply to comment]

@Sab Buenoo

haha~~pelan2 kayuh ok~~

gadisBunga said...
[Reply to comment]

kalau sret mungkin kene langgar. hu~

gedek! said...
[Reply to comment]

Pilih 'jalan yang lurus'...

bujal X said...
[Reply to comment]

@gadisBunga

oi~sret tu apa GB?

he~~

bujal X said...
[Reply to comment]

@gedek!

betul~terima kasih pakcik~~

DeLancrettLurpak said...
[Reply to comment]

kalau saya, dah taktau nak pilih, antara kanan dan kiri, pilih kanan.. kalau ada lurus, saya akan lurus aje...


senang kan saya?

bujal X said...
[Reply to comment]

@DeLancrettLurpak

kalau menjunam ke bawah? ha~~